x-logo

Потопете се в завладяващия свят на Гетсби

 

завладяващия свят на Гетсби
завладяващия свят на Гетсби

Потопете се в завладяващия свят на Гетсби

 

Влезте в завладяващия свят на Гетсби с XNVD! Всяка Коледа организираме традиционно парти, с което успяваме да потопим нашите гости в невероятна атмосфера. Пренесохме ги обратно в бурните 20 години на миналия век, в бохемския стил, който определя епохата. Преминавайки през вратите на нашето събитие, мигновено ви посрещат очарователните детайли, които пресъздават блясъка на една отминала епоха  – елегантни костюми, екстравагантни рокли, украсени с пера и пайети.

В XNVD ние не сме просто домакини, ние сме активни участници в това необикновено преживяване. За нас сърцето на всяко събитие са хората, които го правят очарователно. Нашето коледно тържество не е изключение – то е същинско вдъхновение, което допринася за изграждане на истинска връзка между колеги и партньори, придружено от хармоничните нотки на песните и танците.

В царството на Гетсби, където на почит са стилът и екстравагантността, нашето събитие беше доказателство за внимателната грижа, която положихме, за да създадем атмосфера, отразяваща не само разкоша на 20-те години на миналия век, но и приповдигнатия дух на нашия екип. Бляскавите рокли, елегантните костюми, перата и пайетите не бяха просто елементи на декорация, те бяха осезаемите изрази на нашия жизнен екипен дух и стремеж към съвършенство.

Но това, което наистина направи вечерта незабравима, беше екипната сплотеност и истинското чувство за принадлежност. В XNVD гледаме на себе си не само като на компания, а като на голямо семейство. Единството на нашия екип представлява автентичната връзка, която ни помага да подобрим процесите, да надграждаме и израстваме във всяко едно отношение. Докато награждавахме постиженията на нашите скъпи колеги, пеехме и танцувахме, празникът беше доказателство за факта, че сплотеността не е само корпоративна ценност за нас – това е начин на живот.

ДРУГИ СЪБИТИЯ

Коледно събитие Reborn

Потопете се в очарователния свят на XNVD, отпразнувахме края на една изключителна година с незабравимо парти в луксозния Гранд Хотел Милениум в град София! Коледното събитие наречено „REBORN“, вдъхновено от магията на прераждането, беше доказателство за трансформиращата сила на моментите, в които се случват чудеса! Дрескодът беше изцяло в бяло, но гостите имаха свободата да комбинират различни аксесоари и елементи от тоалета с цветове, различни от бялото. Със сърдечни желания и чисти намерения, вечерта премина страхотно. Празникът беше озарен от хитови изпълнения на група Атлас, всяка песен повдигаше настроението на присъстващите. Вдъхновяващата шоу програма беше в ръцете на харизматичния водещ Ники Станоев, а завладяващите танци ни потопиха в магическата атмосфера на „2023 Spirit“.

Имайки предвид една изключително успешна година, белязана от рекордни постижения и разширяването на нашите офиси, ние изразяваме сърдечна благодарност на всички, които допринесоха за нашето развитие и успех. Семейството на XNVD процъфтява в единството, постигайки много повече заедно и ние вярваме в безграничните възможности, които се отварят, когато сме обединени от обща цел. Нашето коледно парти, запаметено в снимки и видео съдържание, излъчва топлината на екипния дух и положителна енергия, въплъщавайки същността на пламъка на XNVD.

Докато обръщаме страницата към 2024 г., ние с нетърпение очакваме да споделим още успехи, радост и незабравими моменти с вас. Присъединете се към нас, за да изпълните съзнанието си с вдъхновение, да празнувате прераждането и да изживеете нашата мисия – където силата в нас е тази, която сбъдва мечтите.

Едно успешно фирмено коледно парти трябва да създаде празнична и приобщаваща атмосфера, която насърчава приятелството между служителите.

„REBORN” не е просто събитие, това е празник за растежа и безграничните възможности, които предстоят. Присъединете се към нас в това трансформиращо пътешествие, докато вдигаме тост за бъдещето, изпълнено с неограничени перспективи за развитие, които очакват всички нас.

Благодарим за споделените усмивки и весели мигове на една незабравима вечер.

XNVD с нов офис в София

Първата компания за реализации в България открива своя нов офис в София на 7 юли! Семейството ни от Х човеци расте не с дни, а с часове, както и усмивките на лицата на тези, чиито мечти сбъдваме. Нямаме търпение да ви посрещнем на ул. „Сребърна“ 14 и да реализираме идеите и стремежите ви заедно.

Новият ни офис е още по-функционален и гостоприемен. Той олицетворява свободния ни дух и страстта ни да надграждаме, да покоряваме върхове и да правим щастливи тези от вас, които ни се доверяват за сбъдването на своите мечти – за личностно и професионално развитие, за дом, за съпричастност.

Заповядайте при нас и се срещнете с реализаторите на Х – вашият успех е наша цел!

БЪДИ ЧАСТ ОТ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЪБИТИЯ

СТАНИ РЕАЛИЗАТОР

Попълни твоите данни и изпрати CV, за да бъдеш част от Х отбора, а ние ще се свържем с теб за насрочване на интервю.